Liga 1

Amenda record in fotbalul romanesc

Sursă foto: ziarelive.ro

Dani Coman, fostul portar al echipelor FC Arges, Rapid si FC Vaslui, actualmente presedinte la Astra Giurgiu, a dezvaluit marti dimineata care este cea mai mare amenda primita vreodata de un jucator din Liga 1.

"Cea mai mare amenda din fotbalul romanesc am luat-o eu la Vaslui, 125.000 de euro. Au fost momente urate, dar si o perioada frumoasa petrecuta la Vaslui. Mi-a fost greu cand am ajuns acolo, dar odata cu trecerea timpului m-am simtit bine", a declarat Coman la Digi Sport.

"Am fost intotdeauna un jucator care si-a spus punctul de vedere si probabil acest lucru a deranjat. Am ramas insa intr-o relatie buna cu domnul Porumboiu", a adaugat Coman.

Afirmatiile lui Coman au fost facute in contextul in care antrenorul Marius Sumudica a fost amendat cu 65.000 de euro pentru scandarile facute impotriva rivalilor de la Steaua dupa meciul cu AS Roma din ultima etapa a grupelor Europa League.

Coman a mai spus insa ca amenda respectiva nu a fost aplicata doar pentru scandarile triviale facute de Sumudica, dar a promis ca va discuta cu patronul Ioan Niculae pentru reducerea acesteia si asigurarea unui climat de lucru pozitiv pentru Sumudica, antrenor care si-a exprimat dorinta de a ramane la echipa pana in vara.



Amenda record in fotbalul romanesc