Liga 1

Alibec se desparte de Astra cu un gol de trei puncte

Sursă foto: twitter.com/asromaen

Astra Giurgiu incheie cu o victorie in deplasare, scor 1-0, pe terenul celor de la Gaz Metan Medias in etapa a 21-a. Meciul a fost transmis live text aici.

Denis Alibec, jucator aflat la ultimul meci in tricoul giurgiuvenilor, a marcat golul victoriei cu un sut din afara careului in minutul 55 din pasa lui Constantin Budescu.

Alibec a fost schimbat cu Florea in finalul meciului, dupa ce inaintea startului partidei a primit un buchet de flori si o distinctie din partea conducerii clubului Astra inaintea plecarii la Steaua.

Partida de la Medias nu a fost una care sa exceleze in faze de poarta. In prima repriza Petre a incercat un voleu din interiorul careului, mingea fiind deviata in corner de Oros.

In partea secunda, in afara golului marcat de Alibec, cei de la Gaz Metan au avut un sut trimis de Munteanu din afara careului blocat de Lung si o reluare cu capul din partea lui Trtovac pe langa porta din cativa metri.

Momentul lui Balaj

Meciul de la Medias a fost unul special si pentru arbitrul Cristi Balaj care, la cei 45 de ani ai sai, a oficiat pentru ultima oara in cariera. Balaj a primit mai multe distinctii din partea FRF si LPF, iar la final a izbucnit in lacrimi fiind inconjurat de familie si jucatorii celor doua echipe. Balaj a vorbit despre retragerea intr-un mesaj publicat inaintea meciului.

Presedinte la FRF?

"Am purtat discutii pe aceasta tema. Daca voi ajunge sa consider ca pot face mai mult, voi incerca sa fiu cat mai fair-play", a spus Balaj dupa meciul de la Medias cu privire la posibila sa candidatura pentru postul de presedinte al FRF in 2018.

Balaj a mai spus ca cea mai frumoasa amintire din fotbal ramane cea de la meciul Milan-Auxerre, cand a oficiat in fata a 85.000 de spectatori.

Mesaj pentru ceilalti arbitri

"Sa fie seriosi si sa munceasca mai mult. Am tinut intotdeauna la ei", a mai spus Balaj.



Alibec se desparte de Astra cu un gol de trei puncte