Liga 1

Albut a inchis poarta Bistritei cu Pandurii

Gloria Bistrita a scos o remiza alba in deplasarea de la Drobeta Turnu Severin, unde a reusit sa tina poarta inchisa in fata Pandurilor din Tg. Jiu prin evolutia foarte buna a portarului Albut. Ambele echipe au avut ocazii de gol, mai multe in dreptul gorjenilor, care au ratat si un penalty (usor acordat), in minutul 69 prin Voiculet.
Un numar destul de mic de spectatori a urmarit din tribunele stadionului din Drobeta Turnu Severin partida dintre Pandurii Tg. Jiu si Gloria Bistrita. Acestia n-au avut parte de un meci spectaculos, insa nici n-au fost dezamagiti de ceea ce au vazut pe teren.

Cele doua echipe au aratat un fotbal destul de bun, meciul fiind echilibrat si cu destule ocazii pentru a nu fi plictisitor. Gloria a inceput mai bine meciul, Roberto Cavalli avand doua ocazii importante de gol in primele minute. Imediat gorjenii au echilibrat disputa la mijlocul terenului si au inceput sa ajunga tot mai periculos in preajma portii adverse.

Insa pana la pauza, nici Calin Albut, n-a avut mari probleme, desi Voiculet si Nistor si-au incercat in cateva faze norocul la poarta Bistritei. Prima repriza  s-a incheiat astfel asa cum a si inceput, cu acelasi scor alb pe tabela.

Mingea a refuzat parca sa intre in plasa si in startul reprizei secunde. Bajenaru a trimis putin peste poarta Gloriei de la mare distanta in minutul 53, Vranjes a trimis cu capul pe langa poarta Pandurilor, in minutul 55, din pozitie excelenta, dupa o pasa fenomenala de la Voiculet, pentru ca in minutul 69 Voiculet sa rateze un penalty obtinut foarte usor de Grecu.

Pe final de partida, gorjenii au inceput sa preseze tot mai mult, in timp ce de cealalta parte atentia a fost indreptata in special spre blocarea atacurilor adverse. Cu un minut inainte de expirarea timpului regulamentar de joc, Pandurii puteau inchide meciul, la lovitura de cap a lui Nistor. Insa cel care s-a opus nu a fost Albut, ci Corallo, care a scos cu capul de pe linia portii, dupa ce mingea trecuse in viteza pe langa portarul Bistritei.

Pandurii Târgu Jiu: 80. Mingote - 2. Matei, 3. Viera, 21. Chiriches, 29. Grecu - 14. Voiculet, 5. Pintilii (17. Brata '81), 20. Vranjes, 16. Nistor - 9. Apostu, 27. Lemnaru (19. Avramescu '82). Antrenor Petre Grigoras.

Gloria Bistrita
: 22. Albut - 3. Tudose, 6. Corallo, 23. Mandea (21. Keita '56), 18. Caffaso - 14. Achim, 16. Marginean, 29. Anton, 2. Petre (26. I. Iordache '73) - 30. Bajenaru (8. D'Agostino '80), 9. Cavalli. Antrenor Nicolae Manea.

Cartonase galbene: Voiculet '58 / Bajenaru '67

Arbitri: Teodor Craciunescu (central) - Radu Ghinguleac, Florin Stanescu (asistenti) - Catalin Busi (rezerva).

Onlinesport: Irina Maxim


Albut a inchis poarta Bistritei cu Pandurii