Liga 1

Al treilea meci consecutiv fara gol marcat intre Gaz Metan si Botosani

Sursă foto: fcbotosani.ro

Gaz Metan Medias si FC Botosani au incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul programat duminica seara in etapa a doua din playout. Mediesenii raman pe primul loc in clasamentul din playout.

Este a treia remiza fara goluri inregistrata in acest sezon intre cele doua echipe si al cincilea meci din cele sase care se incheie nedecis intre Gaz Metan si Botosani.

Dupa o prima repriza putin spectaculoasa, cele mai mari ocazii au fost ratate in repriza a doua.

Cobrea de la Botosani a blocat in minutul 58 sutul lui Sikorski, dupa care Lupu a ratat cea mai mare ocazie a meciului pentru medieseni.

Acesta a patruns pe stanga si a trimis peste poarta dintr-o pozitie ideala in detrimentul unei pase in lateral.

Ultima sansa de a debloca tabela a apartinut oaspetilor la sutul lui Burca dintr-o lovitura libera din marginea careului. Portarul Greab a respins in extremis in corner sutul care viza coltul scurt.

FC Botosani ramane fara victorie in deplasare in Liga 1 din 21 septembrie 2016, cand moldovenii s-au impus la Chiajna, scor 2-0. Dupa acel meci au urmat un egal, 0-0 cu Steaua in deplasare, si nu mai putin de sapte infrangeri, patru dintre acestea la rand.

Leo Grozavu a revenit la Medias pe banca tehnica a echipei FC Botosani, dupa ce a fost reconfirmat de conducerea clubului in postul de antrenor. Grozavu isi prezentase demisia dupa incidentul cu Golofca de la Giurgiu.



Al treilea meci consecutiv fara gol marcat intre Gaz Metan si Botosani