Liga 1

Aer proaspat pentru Jorge Costa dupa victoria cu Sportul

Tehnicianul echipei Sportul Studentesc, Gheorghe Multescu, a declarat dupa înfrângerea, cu scorul de 1-6, din meciul cu CFR Cluj, ca se gândeste sa se desparta de gruparea bucuresteana.
"As minti sa spun ca nu ne linisteste aceasta victorie. Am început foarte bine acest sezon cu doua partide bune, dar au urmat doua slabe. A fost o partida foarte importanta pentru noi.

""E important sa gestionam aceasta pauza de doua saptamâni. Trebuie sa mentinem acest ritm. N-am început si jocul de azi asa cum am vrut, am fost foarte lenti. Nu mi-a placut, sincer sa fiu, prima repriza. Ne-am schimbat mult în bine dupa pauza, am revenit cu alta mentalitate. De Zerbi vine dupa o perioada lunga de inactivitate. Nu are meciuri în picioare. Este din ce în ce mai bine, si din punctul sau de vedere perioada care urmeaza trebuie gestionata foarte bine. Cred ca atât el, cât si Panin au intrat foarte bine în joc. Diferenta de atitudine a fost a întregii echipe. Probabil ca vom sti duminica seara ce jucatori vor fi convocati la echipa nationala de la CFR", a spus Costa.

Formatia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (1-1), echipa Sportul Studentesc, în primul meci din etapa a V-a a Ligii I. Golurile gazdelor au fost marcate de Sougou '38, Muresan '51, Renan Garcia '52, De Zerbi '68, Bastos '87 si Kapetanos '90+4. Pentru Sportul a înscris Târnacop, în minutul 27.

Mediafax



Aer proaspat pentru Jorge Costa dupa victoria cu Sportul