Liga 1

Adrian Mititelu: "Alexandru Tudor este piaza rea pentru Universitatea"

Finantatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, sâmbata, ca arbitrul Alexandru Tudor trebuia sa dicteze doua lovituri de pedeapsa în favoarea echipei craiovene, calificându-l pe acesta drept "piaza rea".

"Astazi trebuia sa câstigam. Echipa este aproape de ceea ce îmi doresc. Cu greu cred ca vom pierde în acest campionat. Am avut doua penaltiuri, nu înteleg de ce domnul Tudor nu le-a dat, de fapt pentru noi este piaza rea. Anul trecut ne-a arbitrat în prima etapa cu Dinamo, am început tot cu un egal. Ne-a arbitrat atunci în meciul de Cupa, când ne-a refuzat calificarea (n.r. - Tudor a arbitrat meciul Universitatea - CFR, scor 0-1, din sferturile de finala ale Cupei României, disputat pe 18 noiembrie 2009). Sper ca domnul Vasile Avram (n.r. - presedintele CCA) sa delege saptamâna viitoare, la meciul cu Steaua, tot un arbitru precum Tudor, care sa fie drastic cu echipele gazde. Sa nu ne dea vreun începator, Steaua - Craiova este un meci foarte important", a spus Adrian Mititelu dupa meciul cu CFR Cluj.

Echipa Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbata, pe teren propriu, în compania campioanei României, CFR Cluj, în prima etapa a sezonului 2010/2011 al Ligii I.

Mediafax



Adrian Mititelu: "Alexandru Tudor este piaza rea pentru Universitatea"