Liga 1

ACS Poli Timisoara si Sepsi Sf.Gheorghe termina la egalitate un meci de lupta

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Echipele ACS Poli Timisoara si Sepsi Sf.Gheorghe au remizat, scor 0-0, sambata seara, intr-o partida din etapa a 10-a din Liga 1 Betano.

Un meci care nu a fost lipsit de ocazii la ambele porti si care in final a adus cate un punct pentru fiecare formatie.

Timisoara lui Ionut Popa acumuleaza 17 puncte si se mentine pe locul sase in clasament, in timp ce pentru Sepsi aceasta este prima remiza a sezonului in Liga 1.

Filmul meciului

Cea mai mare ocazie a covasnenilor a fost ratata in debutul meciului de muntenegreanul Nikolic. Fostul jucator al Timisoarei a scapat singur spre poarta si doar interventia decisiva a lui Melinte a impiedicat golul. Un balon scos de pe linia portii.

Un meci pe contre in prima parte, iar replica banatenilor nu s-a lasat prea mult asteptata, Birnoi testandu-l pe Feher cu un sut la coltul scurt dupa numai un minut.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie a timisorenilor la sutul lui Vasvari pe langa dupa o centrare din dreapta.

In minutul 72 Nikolic a scapat singur spre poarta timisoreana si sutul acestuia a fost blocat in extremis de Curileac.

Poli a fost echipa mai periculoasa pe final de meci ratand o mare ocazie in minutul 89 la sutul lui Seroni din interiorul careului. Portarul Feher s-a opus golului cu o parada de zile mari. Totul pornise de la un balon castigat de Mailat in fata lui Burlacu in flancul stang.

Damian l-a incercat pe Curileac cu un sut din unghi la ultima faza a meciului.

Caseta tehnica

ACS Poli Timişoara: Curileac - V. Creţu, Melinte, Cînu, Şeroni - Artean, Soljici (Curjurici '46) - Al. Munteanu, Vaşvari, Bârnoi (Mailat '65) - Miguel (Ciucur '46). Antrenor: Ionuţ Popa

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Fejer - Burlacu, Oros, I. Ursu, Dumbravă - Ghinga, Plibaitis, Iovu (Veress '69), Astafei, Herea (Huiban '83)  - Nikolici (Damian '86). Antrenor: Valentin Suciu

Cartonaşe galbene: Miguel '25, Creţu '59, Cînu '67

Meciul a fost arbitrat de George Găman.



ACS Poli Timisoara si Sepsi Sf.Gheorghe termina la egalitate un meci de lupta