Liga 1

ACS Poli Timisoara obtine la Iasi a doua victorie a sezonului

Lanterna rosie ACS Poli Timisoara a recuperat alte trei puncte vitale in lupta pentru evitarea retrogradarii, vineri seara, dupa 1-0 in deplasare cu CSM Poil Iasi.

Unicul gol al meciului din Copou a fost marcat de Draghici in minutul 61 la capatul unui contraatac de manual purtat de Seroni.

Acesta a pornit cu mingea din propria jumatatea si din flancul stang a pasat ideal in fata portii pentru reluarea lui Draghici.

Anterior deschiderii scorului cei de la CSM Poli Iasi ratasera o mare ocazie prin Boiciuc. Servit excelent in fata portii de Piccioni, tanarul atacant din Republica Moldova a fost blocat de Straton cu pretul unei accidentari.

Iasiul a fost echipa mai prezenta in joc in debutul partii secunde pana la golul oaspetilor, iar in minutul 53 acelasi Boiciuc nu a prins poarta cu un voleu in forta din centrul careului la pasa cu pieptul a lui Piccioni.

Timisoara ratase deschiderea scorului in minutul 50 la sutul spaniolului Llorente din afara careului. Portarul Caparco a respins in lateral mingea grea trimisa aproape de firul ierbii.

Prima parte a jocului a fost mai saraca in faze de poarta, doar sutul lui Vasile Gheorghe pe langa poarta din minutul 20 si ratarea lui Boiciuc din cativa metri din minutul 4 fiind demne de notat.

Timisoara ajunge la -6 dupa victoria de la Iasi si echipa pregatita de Ionut Popa spera in continuare la o minune in acest sezon inceput cu 14 puncte in minus.ACS Poli Timisoara obtine la Iasi a doua victorie a sezonului