Liga 1

ACS Poli Timisoara da lovitura in Stefan cel Mare

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Dupa victoria cu CFR Cluj din etapa precedenta, gasca nebuna de pe Bega a mai facut o victima de lux. ACS Poli Timisoara a castigat, cu 2-1, pe terenul lui Dinamo in epilogul rundei cu numarul 9 din Liga 1 Betano.

Dinamo a dominat startul meciului si a ratat doua bune sanse de gol in primul sfert de ora prin acelasi Costache, jucatorul decisiv in deplasarea de la Ovidiu cu Viitorul.

Prima ocazie a banatenilor, dupa mai multe erori in aparare, a venit in minutul 15 la cursa lui Draghici scapat singur spre poarta dupa o cursa inceputa de la centrul terenului. Finalizarea atacantului timisorean a lasat insa de dorit.

Timisorenii au prin curaj dupa aceasta faza si au mai amenintat in doua randuri poarta dinamovista. Mai intai prin lovitura de cap a lui Canu (min.19) si apoi la sutul fulgerator expediat de Vasvari din actiune (min.28).

Costache a deschis scorul in minutul 30 printr-un sut pe jos la coltul lung dupa o minge asezata ideal de Nemec, slovacul aratandu-si o data in plus clasa.

Avantajul lui Dinamo a fost anulat dupa doar sapte minute de golul marcat din penalty de Vasvari la faultul lui Penedo asupra lui Birnoi in suprafata de pedeapsa.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie pentru Timisoara ratata de croatul Curjuric, jucator aproape de gol la doar cateva secunde de la intrarea in teren.

Inceputul bun de repriza al banatenilor s-a concretizat pe tabela in minutul 63, cand Draghici a marcat pentru 1-2 dupa o minge pierduta in propria jumatate de Nascimento.

Croatul Curjuric a ratat o alta mare ocazie in minutul 67 la o centrare a lui Draghici din dreapta. Noua achizitie a Timisoarei s-a lasat pe spate si a tras peste poarta.

Interventie decisiva a lui Curileac la o minge reluata de Cretu spre propria poarta. Mingea se ducea spre vinclu si ar fi fost un autogol antologic.



ACS Poli Timisoara da lovitura in Stefan cel Mare