Liga 1

ACS Poli Timisoara castiga prima mansa a barajului cu UTA

Sursă foto: acspoli.ro

Duel incins pe Bega, luni seara, intre ACS Poli Timisoara si UTA Batrana Doamna in prima mansa a barajului pentru Liga 1. Un meci castigat de timisoreni, cu 2-1, scor care lasa deschisa lupta pentru primul esalon.

Timisoara a fost echipa care a dominat jocul si a ratat cele mai multe ocazii. In prima repriza, echipa lui Ionut Popa a marcat de doua ori intr-un interval de trei minute, insa diferenta de pe tabela   putea fi mai mare.

Pedro, jucator care a inceput in postura de rezerva si care a intrat pe teren in locul accidentatului Popovici, a deschis scorul in minutul 23. Scapat din marcaj acesta a intepat mingea pe langa portarul Miron.

Aradenii au primit a doua lovitura doua minute mai tarziu la o faza fixa. Centrare din stanga, Croitoru prelungeste cu capul pe spate si Canu reia in poarta de langa bara a doua.

Gazdele s-au jucat cu ocaziile in finalul primei reprize spre disperarea antrenorului Ionut Popa. Pedro, Doman si Barbut n-au reusit sa majoreze avantajul celor de la Timisoara irosind ocazii care i-ar putea costa ramanerea in prima liga.

Extrem de modesta in exprimarea pe teren in primele 45 de minute, UTA a iesit mai bine de la cabine si a redus din diferenta in minutul 51 dupa o faza confuza. Stratila a reusit sa strecoare mingea in poarta, dupa ce fundasul gazdelor Bocsan cazuse de langa Curtuius.

Echilibrul numeric al partidei s-a rupt in minutul 58, cand Neagu a primit al doilea galben in pozitie de ultim aparator la un contraatac purtat de Stratila.

Chiar si asa ACS Poli Timisoara a ramas echipa mai periculoasa, Doman ratand o mare ocazie singur cu portarul in minutul 59.

UTA a irosit sansa egalarii in minutul 83, dupa care in prelungiri Bocsan a reluat in transversala o minge centrata de Croitoru dintr-o lovitura libera.



ACS Poli Timisoara castiga prima mansa a barajului cu UTA