Liga 1

ACS Poli Timisoara castiga pe final de meci cu Gaz Metan Medias

Sursă foto: acspoli.ro

Victorie mare obtinuta de ACS Poli Timisoara, joi seara, in deschiderea etapei a 7-a din playout in fata celor de la Gaz Metan Medias, scor 1-0.

Unicul gol al intalnirii de pe Bega a fost reusit de fundasul Straut la o faza fixa de la coltul terenului in minutul 87.

Popovici a centrat ideal in sase metri si Straut a reluat decisiv cu capul in poarta aparata de Greab.

Banatenii obtin astfel a patra victorie in playout si ajung pe patru in clasament egaland la puncte pe FC Voluntari (21).

Gaz Metan Medias a avut sansele ei de a marca, in special in prima repriza prin Eric scapat de doua ori in pozitii de finalizare.

Timisoara a replicat prin Novak si mai ales Mailat in finalul reprizei, al carui sut din interiorul careului a fost blocat in extremis Greab.

Eric (46), Trtovac cu capul (61) si Lupu (84) au ratat alte trei sanse bune de gol pentru oaspeti in partea secunda, inainte ca timisorenii sa dea lovitura prin Straut.

Gaz Metan a incheiat meciul in zece jucatori, dupa ce Zaharia a primit doua galbene in mai putin de doua minute si a fost eliminat.ACS Poli Timisoara castiga pe final de meci cu Gaz Metan Medias