Liga 1

ACS Poli Timisoara castiga in superioritate numerica impotriva Astrei

Sursă foto: acspoli.ro

Meci cu scantei in Banat intre ACS Poli Timisoara si Astra Giurgiu, partida pe care banatenii au castigat-o, cu 2-1 (1-0), in conditii de jucator in plus pe teren. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Echilibrul numeric al partidei s-a rupt in minutul 32 dupa ce camerunezul Abang a primit al doilea cartonas galben pentru un fault prin care l-a scos din joc pe Croitoru, jucator abia revenit printre titularii celor de la ACS Poli Timisoara.

Banatenii au profitat de superioritatea numerica obtinuta si dupa doar cinci minute Poli deschidea scorul prin Alex Munteanu cu un sut din interiorul careului, dupa ce portarul Iliev il blocase intr-o prima faza pe Abrew la incursiunea acestuia.

Finalul primei reprize a fost unul extrem de tensionat, cu Edi Iordanescu (antrenorul oaspetilor) trimis in tribuna pentru proteste. Centralul Sebastian Coltescu a amenintat chiar sa puna capat meciului, dupa ce Iordanescu refuzase sa puna in aplicare eliminarea primita. In cele din urma acesta s-a conformat si meciul a continuat.

Astra a reusit egalarea in debutul partii secunde prin Balauru la o pasa trimisa de Marquinhos, jucator abia intrat pe teren in locul lui Ionita.

Poli avea sa revina insa la conducere printr-un gol spectaculos marcat de Mailat cu un sut de la distanta in minutul 72. Mingea a lovit transversala, dupa care a ricosat in poarta din spatele portarului.

Trei puncte prin care Poli Timisoara se mentine cu sanse reale in lupta pentru playoff, in timp ce Astra pierde teren important si ajunge la sase meciuri fara victorie in Liga 1 Betano.



ACS Poli Timisoara castiga in superioritate numerica impotriva Astrei