Liga 1

Acoperisul Arenei Nationale a fost reparat

Nicusor Dan, primarul Municipiului Bucuresti, a anuntat, miercuri, ca problemele aparute la acoperisul Arenei Nationale au fost remediate.

”Vestea bună e că reparaţiile de urgenţă la acoperişul retractabil al Arenei Naţionale au fost finalizate. Problema apărută la începutul acestei luni a fost deci rezolvată. Veştile mai puţin bune ţin de raportul Corpului de Control cu privire la mentenanţa acoperişului Arenei Naţionale, raport pe care l-am primit de curând”, a anuntat Nicusor Dan pe Facebook.

Potrivit lui Nicusor Dan ”nu a existat şi nu există încă un contract de mentenanţă corectivă pentru acoperişul retractabil al Arenei. Au fost contractate doar servicii de mentenanţă preventivă”.

Acesta mai sustine ca ”acoperişul a fost operat cu încălcarea restricţiilor, inclusiv în condiţii de ninsoare, ceea ce a dus în mod direct la avarierea lui, iar Primăria a fost nevoită să contracteze servicii de reparaţii în regim de urgenţă”.

Reparatia la acoperisul celui mai mare stadion al Romaniei a costat 217.500 lei + TVA, costuri care vor fi imputate Companiei Municipale Tehnologia Informaţiei Bucureşti SA.



Acoperisul Arenei Nationale a fost reparat