Liga 1

Supercupa CFR Cluj - Dinamo: Accesul spectatorilor la Supercupa este permis incepand cu ora 18.30

Accesul spectatorilor la Supercupa României, programata, sâmbata, între formatiile CFR Cluj si Dinamo, este permis pe Arena Nationala începând cu ora 18.30, se arata îmtr-un comunicat de presa al Jandarmeriei Capitalei, remis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

Conform sursei citate, organizatorii au pus în vânzare 26.985 de tichete, casele de bilete urmând sa ramâna deschise si în ziua meciului pâna la ora 21.00.

Aproximativ 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica la acest meci, catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitându-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

Supercupa României se va disputa, sâmbata, de la ora 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti, între formatiile CFR Cluj si Dinamo.Supercupa CFR Cluj - Dinamo: Accesul spectatorilor la Supercupa este permis incepand cu ora 18.30