Academica Clinceni

Primarul din Clinceni explica de ce l-a dat afara pe Ionut Chirila: "Se comporta mizerabil"

Sursă foto: https://www.facebook.com/academicaclinceni2015/

Adrian Budeanu, primarul localitatii ilfovene Clinceni, a lamurit care este situatia antrenorului Ionut Chirila, dupa ce acesta din urma a fost pur si simplu interzis la antrenamentele echipei.

"Ionut Chirila a fost adus la Clinceni pe o promisiune, ca va sustine echipa de fotbal cu 700.000 de euro. El a fost angajat pe o intelegere amiabila.

"Clubul i-a propus rezilierea contractului cu plata salariilor pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie si dansul insista neaparat pe respectarea contractului si sa primeasca diferenta de bani pana la 160.000 de euro.

"Clubul nu are niciun fel de bani, este in situatia de a intra in faliment. In zilele precedente, clubul a gasit o sursa de finantare, un nou investitor, care vrea, normal, sa-si puna noua echipa de conducere tehnica.

"Domnul Ionut Chirila nu ar fi fost niciodata angajat la Academica Clinceni daca nu ar fi promis suma de 700.00 de euro. A venit cu o sponsorizare de 12.500 de lei pentru a plati terenul inchiriat la Astra Giurgiu. Noi jucam pe Dinamo, cu o suma mult mai mica, 4.500 de lei. Acum cheltuim bani in plus pe inchirierea terenului de la Giurgiu.

"Clubul nu ii va rezilia contractul, va numi un nou director tehnic, iar lui Ionut Chirila ii va suspenda activitatea. Avem un regulament de ordine interioara pe care nu l-a respectat. El a atacat in fiecare zi comunitatea locala.

"In deplasarea de la Cluj nu a mers cu autocarul, asa cum a stabilit conducerea clubului, a plecat separat. Va ramane la dispozitia clubului, va veni la antrenament timp de opt ore. Va fi suspendat pe motive de disciplina. Ionut Chirila se comporta mizerabil", a spus Budeanu la Pro x.

Ultima clasata in Liga 1 dupa 17 etape si fara nicio victorie obtinuta in actualul sezon, Academica Clinceni il va avea antrenor pe Flavius Stoican, urmand ca Augustin Calin sa fie director sportiv, iar Sabin Ilie va ocupa postul de team manager.

Ionut Chirila a fost numit antrenor dupa plecarea lui Ilie Poenaru la Medias in 21 septembrie si a inregistrat doua remize si sase infrangeri.



Primarul din Clinceni explica de ce l-a dat afara pe Ionut Chirila: "Se comporta mizerabil"