Academica Clinceni

Ionut Chirila isi desfiinteaza portarul gafeur: “E timpul sa ia o pauza”

Sursă foto: https://www.facebook.com/academicaclinceni2015/

Stefan Dobre, portarul titularizat de Ionut Chirila in meciul dintre Academica Clinceni si UTA Arad, a gafat la toate cele trei goluri marcate de Batrana Doamna in prima repriza a partidei din Stefan cel Mare.

“Eu in general imi apar jucatorii si cred in continuare in ei, dar ceea ce s-a intamplat astazi din punctul de vedere al portarului Dobre este hilar. Nu stiu ce cauta iesit din poarta la primul gol. Am continuat sa construim jocul si apoi am luat al doilea gol cand trebuia doar sa scoata mingea peste bara.

Va veni un moment cand trebuie sa faca o pauza, i-am spus-o si lui, dar cand greseste un portar…Noi suntem la muchie de cutit si nu ne permitem sa marcam 3-4 goluri.

UTA a castigat cu 3-0 in fata lanternei rosii

Le-am spus si jucatorilor la pauza sa jucam in continuare si s-a vazut ca n-am cedat. Am facut un joc bun in repriza a doua. Cu UTA orice greseala poate fi fatala si noi am facut trei astazi.

Ne trebuie doi atacanti si un portar pentru a devenit o echipa compacta. De la intrarea lui Ureche in poarta si prima minge aparata mi-am dat seama ca va fi altceva.



Ionut Chirila isi desfiinteaza portarul gafeur: “E timpul sa ia o pauza”