Academica Clinceni

Ilie Poenaru si-a prelungit contractul cu Academica Clinceni

Sursă foto: https://academica-clinceni.ro/

Cel mai longeviv antrenor din CASA Liga 1 ramane la Academica Clinceni, revelatia sezonului 2020/21 prin calificarea in playoff.

Ilie Poenaru a semnat prelungirea contractului pentru inca un sezon. Venit in iarna anului 2018, cand echipa se afla in liga secunda, Ilie Poenaru a reusit sa promovoze in primul esalon la finalul campionatului 2018-2019.

La primul sezon de Liga I, Academica Clinceni a terminat pe locul 10. Promovarea cat si mentinerea in primul esalon au fost surprinzatoare si apreciate, dar sunt eclipsate de succesul din sezonul 2020-2021.

Academica Clinceni a uimit fotbalul romanesc prin calificarea in playoff. Mai mult decat atat, nu a fost un simplu act de prezenta. Academica Clinceni a acumulat 11 puncte si a terminat campionatul pe locul 5.

Alaturi de Ilie Poenaru vor continua la Academica Clinceni si ceilalti membrii ai staff-ului: Marin Duna, Ion Colonel, Alex Petcu, Alexandru Stan, John Ene, Vasko Karabolevski si Ionut Stoica.

Obiectivul pentru viitorul sezon

“Ne dorim ne batem din nou la primele sase. Vom munci pentru asta. Este greu. Va fi un an teribil pentru ca au promovat echipe de traditie, echipe grele. Dar ne dorim sa fim din nou acolo sus. Un alt obiectiv pentru acest sezon este cresterea copiilor. Sa promovam cat mai multi tineri pentru a putea sa ne autofinantam”, a declarat Ilie Poenaru pentru site-ul oficial al clubului.



Ilie Poenaru si-a prelungit contractul cu Academica Clinceni