Academica Clinceni

Atacant grec la Academica Clinceni

Sursă foto: https://academica-clinceni.ro/

Academica Clinceni s-a înțeles cu Apostolos Vellios, un atacant din Grecia care a semnat un contract pentru urmatorii doi ani.

În vârstă de 29 de ani, Vellios a evoluat în cariera sa la Iraklis, Everton, Blackpool, Lierse, Vestsjaelland, Nottingham Forest, Waasland-Beveren şi Ascoli.

El a mai evoluat şi pentru naționala Greciei în opt meciuri.

“Performanța echipei din sezonul precedent, dar şi review-urile foarte bune pe care le-am primit de la alți jucători m-au făcut să aleg Academica Clinceni. Sezonul trecut a fost foarte dificil pentru mine. Mi-am dorit să fiu liber de contract pentru a putea alege cu atenție.

“Este o nouă provocare pentru mine. E prima dată când joc în România. Pentru un atacant este foarte important să înscrie. Şi ca orice atacant îmi doresc să dau gol în fiecare meci. Voi da totul la antrenament şi la meciuri şi sper să reuşesc să ajut echipa să atingă o poziție cât mai sus în clasament”, a spus Vellios, potrivit site-ului oficial al gruparii ilfovene.

Alti doi jucatori au fost prezentati, miercuri, la echipa antrenata de Ilie Poenaru.

Academica Clinceni a completat linie ofensivă cu nume noi

Este vorba de doi jucători – Donatas Kazlauskas (mijlocaş stânga) şi Steven Goma (atacant).

Primul este un internațional lituanian, în vârstă de 27 de ani. A jucat în cariera sa pentru Zalgiris, Atlantas şi Riterai în țara natală. A mai evoluat în Polonia, la Lechia Gdansk şi Olimpia Grudziadz. Sezonul precedent a jucat în Ucraina, la Lvov. A evoluat și în 24 de meciuri pentru naționala Lituaniei. A semnat un contract valabil doi ani.

În cantonamentul din Bulgaria a ajuns şi Steven Goma. Un atacant în vârstă de 19 ani care a crescut în Franța. A ajuns apoi în Liga a II-a din România. A jucat la Pandurii Tg Jiu în 15 meciuri şi a marcat un gol împotriva formației FC U Craiova, echipa care a promovat de pe primul loc în Liga I. A semnat un contract valabil 3 ani.



Atacant grec la Academica Clinceni