Liga 1

Academica Clinceni - Viitorul 1-0. Victorie in inferioritate numerica

Sursă foto: https://www.facebook.com/academicaclinceni2015

Echipa Academica Clinceni a obtinut trei puncte mari, sambata, in meciul cu Viitorul Constanta, dupa ce oaspetii au ratat un penalty la 0-0 si au evoluat aproape o repriza intreaga cu un jucator in plus pe teren.

Unicul gol al meciului a fost marcat de bulgarul Pashov in minutul 30 cu o executie spectaculoasa din interiorul careului dupa o centrare din lovitura libera.

In minutul 19 cei de la Viitorul ratau o lovitura de la 11 metri prin Iancu. Sutul acestuia previzibil a fost blocat de portarul Valceanu.

Acealasi Valceanu se opusese golului si la prima ocazie a meciului, in minutul 6, cand Luckassen a incercat o finalizare din interiorul careului la coltul lung.

Sansa de 2-0 ratata de Jutric in minutul 35 cu un sut in forta din lovitura libera. Portarul Cabuz a respins in extremis peste poarta.

La zece minute dupa pauza gazdele au ramas in inferioritate, dupa ce bulgarul Chunchukov a primit al doilea galben pentru o simulare in careul advers.

Viitorul n-a reusit sa profite omul in plus si a avut o singura mare ocazie pana la final.

Ganea nu l-a putut invinge pe Valceanu in minutul 86.

Academica Clinceni urca pe locul patru in clasamentul din CASA Liga 1.

Caseta tehnica

Academica Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Bilali, Pîrvulescu - Bautista Cascini, Dumitriu (Gardoş '90+2), Cordea (Markovic '81), Longher (Boiciuc '11 / Ventura '81), Petrescu (Achim '90+2)- Chunchukov.. Antrenor: Ilie Poenaru

Viitorul: Căbuz - Boboc, Dobrosavlevici (Gaztanaga '53), Martinez, de Nooijer - Mladen (Ganea '85), Ciobanu, Matei (Fernandes '69) - Măţan, Luckassen, Iancu. Antrenor: Ruben de la Barrera.

Cartonaşe galbene: Chunchukov '2, '55, Pashov  '40 / Dobrosavlevici '35, Ciobanu '40.

Cartonaş roşu: Chunchukov  '55.

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Mihail Grigoriu, Vladimir Urzică – Andrei Moroiţă.



Academica Clinceni - Viitorul 1-0. Victorie in inferioritate numerica