Liga 1

Academica Clinceni – Rapid 2-3. Ilfovenii raman fara victorie dupa ce au condus in doua randuri

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

De doua ori a condus Academica Clinceni in meciul cu Rapid disputat, luni seara, pe arena din Soseaua Stefan cel Mare in etapa a 15-a din CASA Liga 1.

Denis Ventura a deschis scorul in minutul 31, dupa ce Thibault Moulin a ratat o lovitra de la 11 metri obtinuta de Omoh.

Portarul rapidist Horatiu Moldovan a reusit sa blocheze, dar mingea a ajuns in picioarele lui Ventura care a indeplinit o simpla formalitate din 6-7 metri.

Adrian Balan a restabilit egalitatea la sapte minute dupa pauza dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de noul intrat Alexandru Ionita.

Portarul gazdelor Andrei Ureche a reusit sa apere, dar lovitura a fost repetata din cauza intrarii in care a mai multor jucatori de la Academica Clinceni. Balan n-a mai ratat a doua oara.

Trei minute mai tarziu Cristi Sapunaru si Horatiu Moldovan s-au invitat reciproc la o minge trimisa lung in jumatatea rapidista. Argentinianul Bautista Cascini i-a pacalit pe amandoi si a trimis in poarta din afara careului lateral dreapta.

Pentru a doua oara in meci Academica Clinceni prelua conducerea pe tabela.

Doar cinci minute s-au bucurat gazdele de 2-1 pe tabela. Acelasi Balan a egalat pentru a doua oara si de asemenea din lovitura de la la 11 metri.

Alexandru Dandea a adus victoria pentru Rapid dupa o faza de la coltul terenului cu cinci minute inaintea finalului.

Academica Clinceni ramane ultima in clasment fara victorie dupa turul sezonului regular.

Rapid a urcat trei pozitii pana pe locul al cincilea.

Caseta tehnica

Academica: Ureche - Pashov, Bilali, Patriche, Parvulescu - Ventura, Moulin – Ion (Dumitrache 89’), Cascini, De Amorim - Omoh.

Rapid: Moldovan - Belu, Sapunaru, Dandea, Morais - Sefer, Albu, Crepulja, Alami (Ionita 46’ / Mazrouk 79’)) – Stahl (Ilie 46’), Balan (Panoiu 90’).

Cartonase galbene: Pashov (40’), Moulin (43’), Patriche (64’), Omoh (80’), Dumitrache (90’) / Moldovan (30’), Ionita (69’), Belu (70’), Sapunaru (80’), Crepulja (90’).

Arbitri: Robert Avram (central) – Gabriel Stroe, Alexandru Ioan Corb (asistenti).



Academica Clinceni – Rapid 2-3. Ilfovenii raman fara victorie dupa ce au condus in doua randuri