Liga 1

Academica Clinceni produce surpriza cu FCSB pe Arena Nationala

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

In ultimul meci al etapei a 24-a echipele FCSB si Academica Clinceni au remizat fara goluri.

Un 0-0 prin care gazdele de la FCSB rateza sansa de a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj.

Asezata pe doua linii in 5-3-2 si 5-4-1 Academica Clinceni a asteptat cu rabdare atacurile sterile ale celor de la FCSB.

Prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor in minutul 23 dintr-o faza fixa. Coman a trimis spre coltul scurt si doar parada lui Santos a pastrat tabela nemodificata.

Patru minute mai tarziu mingea a ajuns in marginea careului la Olaru, insa sutul acestuia s-a dus mult peste poarta.

La ultima faza a primei reprize cei de la Academica Clinceni au ratat cea mai mare ocazie in urma sutului pe care Dobrescu l-a trimis in transversala.

Vintila a mutat din minutul 46 cu Gnohere si Morutan la FCSB, insa vicecampioana Romaniei a continuat sa macine in gol in cautarea fazei care sa deblocheze tabela.

Antrenorul celor de la FCSB a riscat in final si cu Popa in flancul stang, iar acesta a generat ocazia din minutul 83 cand a scos mingea in centrul careului pentru Tanase. Sutul acestuia a fost blocat de un adversar, faza la care gazdele au solicitat penalty pentru un hent.

In criza de timp ros-albastrii au aruncat in final mingea spre careul advers si la ultima faza au fost aproape de gol. Planic l-a gasit pe Man in marginea careului si acesta a trimis cu stangul pe langa poarta, desi avea si varianta unei pase pentru Tanase.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Cristea, Soiledis - Oaidă (Moruţan '46), Filip, Olaru (Gnohere '46) - Tănase - Man, Coman (Popa '79). Antrenor: Bogdan Vintilă.

Academica: M. Santos - Kontoes, Bejan, Munoz, Dobrescu - Albu - Merloi (Popescu '84), Cebotaru, Ilie (Vojtus '5), Buziuc (Achim '90+1) - S. Moussa. Antrenor: Ilie Poenaru.

Cartonaşe galbene: Filip '80 / Buziuc '25, Bejan '28, Popescu '89.

Arbitri: Iulian Dima – Ionel Valentin Dumitru, Ferencz Tunyogi – Marcel Bîrsan.



Academica Clinceni produce surpriza cu FCSB pe Arena Nationala