Liga 1

Academica Clinceni – Gaz Metan 2-0. Prima victorie a sezonului pentru ilfoveni

Sursă foto: https://www.facebook.com/academicaclinceni2015

Doua goluri marcate in partea secunda au facut diferenta in partida de la Clinceni, meci din etapa a 5-a in CASA Liga 1.

Moldoveanul Cebotaru a deblocat tabela in minutul 61 cu un sut din marginea careului.

Apoi, in minutul 69, Patriche a majorat avantajul celor de la Academica Clinceni in fata unui adversar fara antrenor principal pe banca.

Dusan Uhrin jr. are contractul suspendat si conducerea medisenilor incearca sa scape de ceh pentru a-l instala pe portughezul Jorge Costa, prezent in tribuna la meciul de la Clinceni.

In prelungirile partidei cei de la Gaz Metan au ratat doua mari ocazii prin Beta si Idrisa, care nu au reusit sa reia decisiv din interiorul careului.

Academica Clinceni face un salt important in clasament dupa aceasta prima victorie si o egaleaza la puncte pe Gaz Metan Medias, echipa care inregistreaza a treia infrangere a sezonului.

Caseta tehnica

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche (Bautista ’82), Dobrescu – Cebotaru, Gardoş – Sandu (F. Achim ‘8, Tănase ‘62), L. Dumitriu, C. Dumitru (Cordea ‘46) – Boiciuc (Andronic ’62).

Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Trif – Droppa (Pambou ’81), Deaconu – Ciocan (Costea ’81), Chamed (Sanoh ’67), Velisar (Smola ’46) – Cardoso (Sambu ’81).

Cartonaşe galbene: Patriche ’31, Jutric ’37, Gardoş ’47, Cordea ’88 / Smola ’57, Sanoh ‘80.

Arbitri: Iulian Dima – Daniel Mitruţi, Adrian Popescu – Horia Gabriel Mladinovici.



Academica Clinceni – Gaz Metan 2-0. Prima victorie a sezonului pentru ilfoveni