Liga 1

Academica Clinceni ar putea pierde promovarea la masa

Fotbalul romanesc ramane o telenovela continua, iar intr-unul dintre cele mai recente episoade U Cluj si Federatia Romana de Fotbal au sesizat Comisia de Disciplina cu privire la posibilitatea incalcarii regulamentului de catre cei de la Academica Clinceni.

Echipa ilfoveana a promovat in Liga 1 la finalul sezonului 2018/2019, dar exista suspiciuni ca ar exista un conflict de interese cu cei de la FCSB.

Mai precis, Gigi Becali este aratat cu degetul ca ar finanta in realitate din umbra formatia din Cliceni, acolo unde a imprumutat mai multi jucatori carora a continuat sa le plateasca salariul.

"Comisia de Disciplina va delibera o contestatie depusa de Universitatea Cluj. Ramane sa asteptam raspunsul dansilor pentru a vedea ce se intampla", a declarat Razvan Burleanu, presedintele FRF.

Gigi Becali a tinut sa vorbesca si el de cazul Clinceni in conferinta de instalare a antrenorului Bogdan Andone.

"Eu, Becali, respect toate legile civile ale Romaniei si toate regulamentele din fotbal. Eu nu fur si nici nu incalc. Ca sa intelegeti cu Clinceniul. Am vrut sa promovez jucatori acolo, ei aveau nevoie, eu aveam nevoie. Acum ei au promovat si gata, nicio legatura, niciun ban. Acum va fi colaborare, dar le dati voi salarii la jucatori, iar cand jucati cu mine nu-i mai bagati", spunea Becali pe 5 iunie.



Academica Clinceni ar putea pierde promovarea la masa