Fotbal

Gloria Bistrita si Ceahlaul scot din nou capul in fotbalul romanesc

Sursă foto: facebook.com/csmceahlaul

Ajunse in faliment dupa ce ani la randul au evoluat pe prima scena a fotbalului romanesc si chiar in cupele europene in defuncta UEFA-Intertoto, Gloria Bistrita si Ceahlaul Piatra Neamt au luat-o de jos si vor evolua sezonul viitor in Liga 3.

Cele doua echipe au promovat din al patrulea esalon fara sa mai dispute meciurile de baraj, dupa ce adversarele pe care urmau sa le intalneasca nu detineau Certificat de Identitate Sportiva (CIS).

Noua echipa din Bistrita si continuatoarea Gloriei este condusa de Ioan Horoba, personaj cunoscut din fotbalul romanesc pentru activitatea de la Gaz Metan Medias, anunta stiridebistrita.ro

Gloria a preluat intregul lot si locul celor de la ACS Dumitra, campioana judetului Bistrita-Nasaud.

ACS 1. FC Gloria Bistrița se numește în acte acest club, care vrea să intre în conștiința bistrițenilor ca un fel de continuator al vechii Glorii. Are culorile alb – albastre și o siglă asemănătoare cu cea fostei echipe din liga 1, scrie si sportulbistritean.ro

De cealalta parte CSM Ceahlaul Piatra Neamt, noua echipa rezultata dupa falimentul Ceahlaului, ar fi trebuit sa o intalneasca pe Victoria Letcani, campioana Ligii a 4-a in Judetul Iasi, dar meciul nu va mai avea loc si nemtenii promoveaza direct in Liga 3.



Gloria Bistrita si Ceahlaul scot din nou capul in fotbalul romanesc