Fotbal

FRF a schimbat denumirea clubului Rapid din Liga 3

Sursă foto: rapid fans

Comitetul Executiv al FRF de vineri 24 august a aprobat schimbarea denumirii echipei din Liga a 3-a care se considera continuatoarea adveratului Rapid Bucuresti.

"În temeiul prevederilor art. 2 alin. 7 coroborate cu dispozițiile art. 2 alin. 4 din ROAF, având în vedere solicitarea nr. 4067 din 03.08.2018 a SC Fotbal Club R București SA și Contractul de cesiune privind transmiterea dreptului asupra mărcii Fotbal Club Rapid nr. 7323 din 24.07.2018, aprobă ca SC Fotbal Club R București SA să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid", anunta FRF pe site-ul oficial.

FC Rapid revine astfel in fotbalul romanesc pe filierea Academia Rapid, echipa infiintata in urma cu un an la initiativa si cu sprijinul Primariei Sectorului 1.

Academia Rapid a castigat seria bucuresteana din Liga a 4-a in fata celor de la CSA Steaua, iar apoi s-a impus la barajul pentru promovarea in Liga a 3-a.

Echipa a fost nevoita sa-si schimbe denumirea in Fotbal Club R Bucuresti pentru a avea identitate sportiva si drept de promovare.



FRF a schimbat denumirea clubului Rapid din Liga 3