Fotbal International

VIDEO Blatter il ironizeaza pe Ronaldo. Ce spune si despre Messi

Prezent la o conferinta cu studentii de la Oxford, presedintele FIFA Sepp Blatter a fost intrebat pe cine prefera dintre Lionel Messi si Cristiano Ronaldo.

Dupa ce i-a spus de doua ori "Leonard" in loc de Lionel lui Messi, Blatter a spus despre atacantul argentinian ca "este un jucator rapid, care danseaza pe teren cand are mingea" si ca in general "este un baiat bun pe care orice tata si mama l-ar dori in casa".

Explicatia lui Blatter insotita de o serie de gesturi comice in fotoliul in care se afla a starnit amuzamentul general al celor prezenti. In mare forma si pus pe glume, Blatter nu avea sa se opreasca insa aici.

Cand a trecut la Cristiano Ronaldo, presedintele FIFA s-a ridicat in picioare si a luat pozitia unui comandant serios, cu privirea incruntata si mereu preocupat. Astfel il vede Blatter pe Ronaldo in comparatie cu Messi pe terenul de fotbal.

"Ronaldo este precum un comandant pe teren. Imi plac amandoi, dar il prefer pe Messi. Celalalt este preocupat mai mult sa-si aranjeze parul", a mai spus Blatter.

Urmariti filmuletul de mai jos cu reactia lui Blatter:



VIDEO Blatter il ironizeaza pe Ronaldo. Ce spune si despre Messi