Fotbal International

Un apropiat al lui Maradona dezvaluie: “A murit aproape sarac”

Sursă foto: https://twitter.com/NoticiasCaracol/

Luis Ventura, un cunoscut jurnalist in Argentina si apropiat al marelui Diego Armando Maradona, a marturisit ca acesta nu mai avea aproape nimic atunci cand a murit la varsta de 60 de ani.

“Nu i-a ramas aproape nimic in cont lui Maradona. A murit sarac.

“I-au furat tot, iar restul a donat el”, a declarat Ventura, anunta La Gazzetta dello Sport.

Ventura mai spune ca venitul lui Maradona era asigurat de salariul pe care acesta il primea pentru postul de antrenor al echipei Gimnasia y Esgrima La Plata.

Desi nu a fost niciodata facut public, salariul lui El Pibe d’Oro ar fi fost de un milion de euro pe an.

Alte surse apropiate fostului mare jucator il confirma pe Ventura, spunand ca in realitate in conturile lui Maradona ar mai exista doar 100.000 de euro.

Maradona a murit pe 25 noiembrie din cauza unui stop cardiac in somn.

O zi mai tarziu, la cererea expresa a familiei, Maradona a fost inmormantat intr-un cimitir din afara capitalei Buenos Aires.

Casa Rosada, locul unde fusese depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostului mare jucator, a fost transformat intr-un adevarat loc de pelerinaj de catre oamenii de rand, care l-au iubit pe marele Diego.

De teama ca lucrurile sa nu degenereze, tensiunea escaladand de mai multe ori in confruntari de strada cu politia, familia a grabit inmormantarea.

In mod normal, sicriul ar fi trebuit sa ramana in Casa Rosada pe durata celor trei zile de doliu national decretate in Argentina dupa decesul lui Maradona.



Un apropiat al lui Maradona dezvaluie: “A murit aproape sarac”