Fotbal International

Transferuri importante in prima zi de mercato

Sursă foto: twitter.com/eintracht_eng

Cluburile europene au inceput transferurile de jucatori inca din prima zi lucratoare a noului an.

Cel mai important transfer din 2017 este cel al germanul Julian Draxler de la Wolfsburg la Paris Saint Germain.

De asemenea, campiona Italiei Juventus l-a transferat pe mijlocaşul venezuelan Tomas Rincon de la Genoa in schimbul a opt milioane de euro. Acesta a semnat un contract pana in vara anului 2020.

Napoli l-a inregimentat pe atacantul Leonardo Pavoletti de la Genoa, iar Sampdoria a platit 2 milioane de euro pentru internationalul polonez Bartosz Bereszynski, un fundas in varsta de 24 de ani.

A refuzat China

Noul El Dorado din fotbalul mondial, China, se mai si refuza, iar atacantul belgian Christian Benteke este unul dintre jucatorii care a declinat o oferta de 47 milioane de euro de la Beijing Guoan,

Felipe Melo, 33 ani, si-a reziliat contractul cu Inter Milano si se va intoarce in Brazilia la Palmeieras, campioana acestei tari.

Fundasul ecuadorian Anderson Ordonez a semnat pe doi ani si jumatate cu Eintracht Frankfurt. In varsta de 22 ani, acesta a jucat pana in prezent in tara natala la Nacional de Quito.

Presa engleza anunta trecerea lui Rudy Gestede de la Aston Villa, club de esalon secund, la Middlesbrough pentru 7 milioane de euro.



Transferuri importante in prima zi de mercato