Fotbal International

Tatăl lui Messi dezvăluit destinația preferată a fiului său

Tatăl și agentul lui Lionel Messi, Jorge Messi, spune că mișcarea preferată a fiului său ar fi revenirea la Barcelona în timpul ferestrei de transfer de vară.

Liderul echipei campioane mondiale, Argentina, nu a fost destul de bun pentru Paris Saint-Germain, echipa care are un buget uriaș, dar nu poate face pasul în marea performanță. Pe rețeta că nu promovează oamenii de valoare, PSG l-a pus pe liber pe Messi, care a stat doi ani în Franța. 

Huiduit de multe ori de fanii lui PSG, la fel cu jucătorii de tenis sunt huiduiți la Roland Garros fără nici un motiv, fie că e vorba de Djokovic sau de Fritz, Messi a venit alături de echipă pentru a sărbători duminică titlul echipei în Ligue 1, ultima sa ceremonie.

Printre cluburile care luptă pentru contractul său se numără Al-Hilal, dar este foarte puțin probabil ca Messi să facă greșeala lui Ronaldo de a merge în țările arabe doar pentru niște bani care oricum nu îi trebuie. 

Întrebat de jurnaliști dacă întoarcerea la Barcelona, unde Messi a petrecut 17 ani încărcați de trofee, ar fi mișcarea preferată a fiului său, Jorge Messi a răspuns: „Da”.

Jorge a fost apoi întrebat dacă familia Messi are încredere în revenirea la clubul catalan, la care a răspuns: „Mi-ar plăcea”.

Messi a părăsit Barcelona în lacrimi în 2021, din cauza unei gestiuni financiare slabe a clubului, care a fost exacerbată de pandemia de Covid-19. El voia să rămână, clubul de asemenea, dar nu s-a putut din cauza restricțiilor financiare legale din Spania.

Argentinianul a câștigat două titluri din Ligue 1 în cele două sezoane ale sale la PSG, dar nu a putut ajuta clubul să câștige Liga Campionilor pentru prima dată în istoria sa. El nu a fost pus în valoare cum trebuie.

Acum, o mutare înapoi la clubul în care Messi a trecut de la școală la legendă sportivă este din nou pe cărți.

La 17 ani, a avut prima din cele 778 de apariții ale sale pentru Barcelona, devenind cel mai tânăr jucător care a reprezentat clubul într-un joc oficial la acea vreme.

El a continuat să doboare recordul de goluri al clubului și a câștigat 35 de trofee în timpul petrecut pe Camp Nou - inclusiv 10 titluri La Liga și patru ale Ligii Campionilor.



Tatăl lui Messi dezvăluit destinația preferată a fiului său