Fotbal International

Selecționerul Argentinei se gândește la retragere

Sursă foto: https://twitter.com/AlbicelesteTalk

Lionel Scaloni a condus naționala Argentinei spre titlul mondial obținut în Qatar (2022), al doilea din istoria selecționatei Albiceleste.

Acesta a făcut mai multe declarații la finalul meciului cu Brazilia din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 care au lăsat de înțeles că ar vrea să se retragă din postul de selecționer.

”Trebuie să ne oprim și să ne gândim. Sunt multe lucruri în acest moment la care trebuie să ne gândim. Acești jucători au oferit foarte multe nouă antrenorilor și trebuie să mă gândesc la ce voi face. Nu este un mesaj de adio sau ceva de genul acesta, dar trebuie să mă gândesc pentru că miza a fost ridicată foarte sus și este dificil să continui și să continui câștigând. Echipa națională are nevoie de un antrenor care dispune de toată energia posibilă și care este bine din toate punctele de vedere”, a declarat Scaloni, anunță publicația argentiniană Ole.

Scaloni mai are contract cu federația argentiniană până după Cupa Mondială din 2026.

Cu acesta pe bancă naționala Argentinei a cucerit trei trofee: Copa America și Finalissima în 2021, respectiv Cupa Mondială în 2022.

Argentina a provocat rivalei Brazilia prima înfrângere din istorie pe teren propriu într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale.Selecționerul Argentinei se gândește la retragere