Fotbal International

Scandal urias in Grecia. Patronul lui PAOK intra pe teren cu bodyguarzii (video)

Sursă foto: twitter.com/ajansspor

Derby-ul pentru titlul intre rivalele PAOK Salonic si AEK Atena a avut parte de incidente dupa ce echipa pregatita de Razvan Lucescu a avut un gol anulat la o faza fixa in minutul 90.

Fostul stelist Fernando Varela a marcat cu capul, insa arbitrul a anulat reusita lui PAOK pentru un offisde la un jucator aflat pe directia balonului, dar care insa nu a influentat faza.

Un car de nervi dupa aceasta decizie, patronul celor de la PAOK a patruns pe teren insotit de garzile sale de corp si le-a cerut prin gesturi virulente jucatorilor sai sa paraseasca terenul.

Meciul a fost in cele din urma suspendat dupa mai bine de zece minute de intrerupere si ulterior abandonat. O decizie va fi luata de comisiile de specialitate ale fotbalului elen.

PAOK abia ce a scapat de o depunctare dupa incidentele care au dus la suspendarea meciului cu Olympiakos Pireu de asemenea de pe teren propriu.

AEK avea doua puncta in fata celor de la PAOK inaintea meciului cu sase etape inaintea finalului de sezon.

Patronul de la PAOK, Ivan Savvidis, intra pe teren:Scandal urias in Grecia. Patronul lui PAOK intra pe teren cu bodyguarzii (video)