Fotbal International

Roma invinge Barcelona intr-un meci disputat pe un stadion de peste un miliard de dolari

Sursă foto: twitter.com/OfficialASRoma

AS Roma a trecut de FC Barcelona, cu 4-2, intr-un meci disputat la Arlington (Texas) pe terenul formatiei de fotbal american Dallas Cowboys, o arena care a costat 1.3 miliarde de dolari.

Rafinha a deschis scorul pentru campioana Spaniei, insa Roma a egalat pana la pauza prin El Shaarawy.

In partea secunda Barcelona a revenit la conducere prin Malcom, brazilianul adus de la Bordeaux fiind la prima lui reusita in tricoul blaugrana tocmai impotriva formatiei la care fusese la un pas sa ajunga.

Finalul meciului a apartinut gruparii italiene, Roma punctand de trei ori prin Florenzi (78), Cristante (83) si Perotti din penalty (86).

La Roma a evoluat si Justin Kluivert (19 ani), fiul fostului mare atacant olandez Patrick Kluivert, jucator care a evoluat si pentru Barcelona.

La meci au asistat 55.000 de spectatori, in conditiile in care pentru o partida de fotbal (soccer) in tribunele arenei din Arlington pot intra pana la 105.000 de oameni!

Au evoluat urmatorii:

Barcelona (4-3-3): Cillessen; Semedo (Cuenca 62), Santos, Lenglet (Palencia 63), Cucurella; Arthur (Puig 46), Roberto (Monchu 46), Rafinha (Collado 62); Vidal (Tabla 46), El Haddadi (Ruiz 46), Malcom (Perez 62);

Roma (4-3-3): Olsen (Mirante 46); Florenzi, Manolas, Marcano (Kolarov 76), Santon (Cristante 61); Strootman (Schick 61), De Rossi (Pastore 66), Pellegrini; El Shaarawy (Fazio 76), Dzeko (Gonalons 68), Kluivert (Perotti 61).



Roma invinge Barcelona intr-un meci disputat pe un stadion de peste un miliard de dolari