Fotbal International

Robert Lewandowski a debutat la Barcelona intr-un El Clasico peste ocean

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona/

Doar pentru a patra oara in istorie marile rivale spaniole FC Barcelona si Real Madrid s-au intalnit in meci direct departe de Spania.

FC Barcelona a invins-o pe Real Madrid, cu 1-0, in amicalul disputat sambata noapte pe Allegiant Stadium din Las Vegas, in prezenta a 61.299 de spectatori.

Unicul gol al meciului a fost marcat de brazilianul Raphinha, jucator transferat de Barcelona chiar in vara acestui an de la Leeds United.

Acesta a finalizat cu un sut spectaculos din marginea careului la prima lui aparitie intr-un El Clasico fie el si amical.

Robert Lewandowski a jucat primele lui minute in tricoul Barcelonei si a facut-o chiar din primul minut.

Atacantul polonez a semnat prima ocazie a meciului pentru echipa blaugrana.

Lewandowski a fost inlocuit la pauza.

Desi a fost un meci amical, Barcelona si Real Madrid n-au uitat de marea rivalitate, iar nervii au cedat pe finalul primei reprize dupa o incursiune a lui Vinicius Jr.

Nervii au cedat, Vinicius si Busquets fiind aproape de bataie, cei doi antrenandu-i si pe alti coechipieri. Rodrigo, Araujo si Rudiger fiind cei mai activi la capitolul imbranceli.

Intre timp oficialii Barcelonei pregatesc un nou tranfers, ajungand la un acord cu Sevilla pentru aducerea lui Kounde.

Acesta ar urma sa semneze un contract valabil pentru urmatoarele patru sezoane.

Xavi a inceput meciul in formula:  Ter Stegen; Araujo, Christensen, Eric, Alba; Gavi, Busquets, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Ansu Fati.

De cealalta parte, Carlo Ancelotti a inceput cu urmatorii: Courtois; Vázquez, Militão, Rüdiger, Alaba; Valverde, Tchouameni, Camavinga; Rodrygo, Hazard, Vinicius.



Robert Lewandowski a debutat la Barcelona intr-un El Clasico peste ocean