Fotbal International

River Plate a castigat Copa Libertadores. Incidente la Buenos Aires

Sursă foto: twitter.com/CONMEBOL

Echipa River Plate si-a adjudecat, duminica seara, Copa Libertadores dupa o finala castigata la Madrid in fata marii rivale Boca Juniors, cu 3-1, dupa prelungiri.

In tur, pe terenul celor de la Boca, fusese 2-2, iar acum meciul a avut nevoie de prelungiri dupa ce la finalul celor 90 de minute tabela arata 1-1.

Boca Juniors a deschis scorul in minutul 44 prin Benedetto la capatul unui contraatac, iar cei de la River Plate au egalat prin Pratto in minutul 68 dupa o actiune colectiva de toata frumusetea.

S-a intrat in prelungiri, unde Boca a ramas in inferioritate din minutul 92 dupa eliminarea lui Barrios.

River a profitat si a punctat de doua ori pana la finalul timpului de joc, prin Quintero (109) cu un sut in forta de la marginea careului si Martinez pe contraatac(120+2).

Returul finalei Copei Libertadores ar fi trebuit sa se dispute pe 24 noiembrie pe El Monumental din Buenos Aires, terenul celor de la River Plate, dar meciul a fost amanat din cauza unui atac al huliganilor echipei gazda asupra autocarului celor de la Boca.

Oficialii "genovezilor" au solicitat castigarea trofeului la masa verde, cerere respinsa de CONMEBOL.

La Buenos Aires au avut loc incidente intre suporterii celor de la River si fortele de ordine dupa finala jucata la Madrid.



River Plate a castigat Copa Libertadores. Incidente la Buenos Aires