Fotbal International

Real Madrid si-a aflat posibila adversara la Mondialul Cluburilor

Sursă foto: twitter.com/realmadriden

Marti a avut loc la sediul FIFA de la Zurich tragerea la sorti a tabloului de meciuri de la Campionatul Mondial al Cluburilor din Emiratele Arabe Unite.

Real Madrid, detinatoarea Ligii Campionilor si reprezentanta Europei in competitie, va intra direct in semifinale si o va intalni pe invingatoarea meciului dintre CD Guadalajara din Mexic, campioana CONCACAF, si echipa care va cuceri Liga Campionilor Asiei.

In cealalta semifinala se vor intalni castigatoarea Copei Libertadores din America de Sud si invingatoarea dintre campioana Africii si castigatoarea meciului Al Ain/Wellington.

Campionatul Mondial al Cluburilor va debuta pe 12 decembrie cu meciul dintre Al Ain, reprezentanta Emiratelor Arabe Unite, si Wellington din Noua Zeelanda, campioana Oceanei.

Finala este programata pe 22 decembrie la Abu Dhabi.

Real Madrid are trei titluri in palmares dintre cele zece disputate pana acum in noul format fiind la egalitate cu FC Barcelona. Marilor rivale spaniole le urmeaza Corinthians din Brazilia, cu doua trofee.Real Madrid si-a aflat posibila adversara la Mondialul Cluburilor