Fotbal International

Real Madrid, eliminata din Cupa Spaniei

Sursă foto: twitter.com/realmadriden

Echipa Real Madrid rateaza posibilitatea primului trofeu in acest sezon dupa eliminarea suferita in sferturile Cupei Regelui Spaniei.

Dupa 1-2 pe teren propriu cu Celta Vigo, detinatoarea Ligii Campionilor a fost tinuta in sah, in deplasare, pe Balaidos, scor 2-2.

Gazdele au deschis scorul dupa o ora de joc prin autogolul lui Danilo, dupa care Cristiano Ronaldo si-a adus echipa in meci printr-o executie spectaculoasa din lovitura libera.

Celta Vigo a preluat conducerea cu cinci minute inaintea finalului prin reusita lui Wass, insa Vazquez a adus egalarea chiar in minutul 90.

Real Madrid mai avea nevoie de un gol pentru obtinerea calificarii, insa cum acesta nu a mai venit in semifinale s-a calificat Celta.

“Am jucat bine, dar in final n-a fost posibil sa ne calificam. Suntem dezamagiti, dar ne concentram in continuare pe competitiile unde inca mai putem obtine trofee”, a declarat antrenorul Zinedine Zidane dupa meciul de la Vigo.

Real Madrid a ratat calificarea in semifinalele Cupei Spaniei in ultimii trei ani.

In alta ordine de idei, Atletico Madrid a obtinut biletele pentru semifinale dupa 5-2 la general cu Eibar (3-0 in tur acasa si 2-2 in retur), fiind urmata in careul de asi de Alaves.

Aceasta a eliminat fosta echipa a lui Cosmin Contra, Alcorcon, cu 2-0 la general.

Joi seara se disputa ultimul sfert de finala, FC Barcelona - Real Sociedad (1-0 in tur).



Real Madrid, eliminata din Cupa Spaniei