Fotbal International

PSG a pregatit 100 milioane de euro pentru Ronaldo

Paris Saint-Germain este gata sa ofere 100 de milioane de euro gruparii Real Madrid pentru a obtine transferul atacantului Cristiano Ronaldo din 2013, oficialii celor doua cluburi întâlnindu-se deja pentru a discuta pe aceasta tema.

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport. mentioneaza ca la PSG ar urma sa ajunga, tot anul viitor, si actualul antrenor al echipei Real Madrid, Jose Mourinho

Potrivit publicatiei italiene, Jorge Mendes, care reprezinta atât interesele tehnicianului portughez, cât si pe cele ale lui Ronaldo, a organizat o întâlnire între oficialii gruparii franceze, care au mâna libera din partea proprietarului clubului, seicul Al-Thani din Qatar, si presedintele Realului, Florentino Perez, în prezenta lui Cristiano Ronaldo.

Conducerea clubului PSG este gata sa satisfaca si pretentiile salariale ale atacantului portughez, care se ridica la 18 milioane de euro pe an, o suma mai mare decât cea pe care i-o ofera Real Madrid (14 milioane de euro) si decât cea pe care o câstiga actuala vedeta a parizienilor, suedezul Zlatan Ibrahimovici (14,5 milioane de euro).

Pentru a convinge Realul sa accepte cedarea lui Ronaldo, Mendes, care îl impresariaza si pe Radamel Falcao, promite ca va înlesni trecerea columbianului de la Atletico Madrid la concitadina mai titrata, pentru o suma de transfer estimata la 70 de milioane de euro.



PSG a pregatit 100 milioane de euro pentru Ronaldo