Fotbal International

Primul trofeu ratat de Cristiano Ronaldo in fotbalul saudit

Sursă foto: https://twitter.com/Gunner_811

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo ramane fara gol marcat in fotbalul saudit, dupa ce formatia sa, Al Nassr, a pierdut semifinala Supercupei contra celor de la Al Ittihad, scor 1-3.

Cristiano Ronaldo a fost integralist la Al Nassr in meciul de pe stadionul King Fahd din Ryadh, dar nici de aceasta data nu s-a lipit de gol.

Platit cu 200 de milioane de euro pe sezon, Ronaldo a avut putine mingi pe care sa le joace, dar aici nu e vina lui, ci e mai mult o discutie despre calitatea coechipierilor sai comparativ cu ce a intalnit in cariera pana acum.

O singura sansa a avut Ronaldo, in prima repriza, insa lovitura de cap trimisa de portughez a fost blocata in extremis de portarul lui Al Ittihad, brazilianul Marcelo Grohe.

Ronaldo a incheiat meciul usor accidentat dupa o intrare dura din partea unui adversar in marginea careului, in minutele aditionale.

Golurile lui Al Ittihad, de departe echipa mai solida, au fost marcate de Romarinho (15), Ahmed Allah (43) si Al Shanqiti (90+3). Pentru Al Nassr a punctat Talisca (67).

Al Ittihad va disputa finala Supercupei Arabiei Saudite, duminica, impotriva celor de la Al Fayha.

Aceasta a reusit surpriza invingand pe Al Hilal in prima semifinala, cu 1-0, prin golul lui Paulinho (15).



Primul trofeu ratat de Cristiano Ronaldo in fotbalul saudit