Fotbal International

Patronul lui PAOK regreta incidentele de la meciul cu AEK

Sursă foto: twitter.com/PAOK_FC

Ivan Savvidis, patronul echipei PAOK Salonic, a declarat intr-un comunicat ca regreta intrarea pe teren la finalul meciului de campionat cu AEK Atena, gest care a dus la intreruperea meciului si anularea tuturor meciurilor din fotbalul elen.

"Vreau să le cer iertare tuturor fanilor echipei PAOK, tuturor suporterilor greci şi întregii comunităţi fotbalistice. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, clar nu aveam dreptul să intru pe teren în acel fel. Reacţia mea emoţională a fost cauzată de situaţia negativă generalizată din fotbalul grec, în ultima vreme, şi de toate evenimentele nesportive şi inacceptabile care au avut loc către finalul meciului PAOK-AEK: acţiunile arbitrului şi ale observatorului (gol-ofsaid-gol), întreruperea meciului, protestele şi pătrunderea pe teren a zeci de persoane din partea ambelor echipe", a spus Savvidis.

"Singurul meu obiectiv a fost de a le proteja pe miile de suporteri ai echipei PAOK de provocări. Credeţi-mă, nu am avut intenţia de a intra în conflict cu echipa adversă sau cu arbitrii. Şi cu siguranţă nu am ameninţat pe nimeni", a adaugat patronul echipei unde antrenor este Razvan Lucescu.

Ministrul Sportului din Grecia a anuntat, luni seara, suspendarea pe termen nelimitat a competitiei fotbalistice.

Spiritele au degenerat la meciul de duminica dintre PAOK si AEK dupa un gol al gazdelor marcat de fostul stelist Fernando Varela si care a fost validat intr-o prima faza, pentru ca apoi sa fie anulat in urma protestelor jucatorilor de la AEK.

Savvidis a intrat apoi pe teren insotit de mai multe garzi de corp cerand jucatorilor parasirea in semn de protest a suprafetei de joc. Mai multe imagini l-au surprins pe acesta avand asupra sa un pistol, imagini in urma carora politia din Grecia a emis un mandat pe numele patronului de la PAOK.



Patronul lui PAOK regreta incidentele de la meciul cu AEK