Fotbal International

PAOK Salonic risca retrogradarea in Grecia. Ce spune Razvan Lucescu

Implicata in doua scandaluri uriase la intervale scurte de timp, echipa PAOK Salonic unde antrenor este Razvan Lucescu risca sa fie retrogradata din prima liga.

Abia scapata de depunctare si de suspendarea terenului dupa incidentele de la partida cu Olympiakos Pireu, cand antrenorul oaspetilor a fost lovit in cap cu un obiect aruncat din tribuna, PAOK a intrat intr-o situatie si mai complicata.

La meciul cu AEK Atena, principala rivala la titlul din acest an pe care fanii lui PAOK il asteapta de 33 ani, patronul echipei din Salonic a intrat pe teren cu garzile de corp si un pistol la brau cerandu-le jucatorilor sa paraseasca suprafata de joc in semn de proteste.

Aceasta dupa ce, in minutul 90, PAOK a avut un gol anulat dupa un corner pentru o pozitie afara din joc.

Ca urmare a mega scandalului aparut ministrul Sportului din Grecia a anuntat suspendarea intrecerilor fotbalistice pe termen nelimitat si in presa elena se vorbeste chiar despre ipoteza retrogradarii celor de la PAOK.

“E o confuzie totala. Probabil se va relua campionatul, nu stim inca ce se va intampla”, a spus Razvan Lucescu la Digi Sport.

“Realitatea e urmatoarea. PAOK ar trebui sa fie pe primul loc inaintea lui AEK si Olympiakos”, a adaugat antrenorul echipei din Salonic.



PAOK Salonic risca retrogradarea in Grecia. Ce spune Razvan Lucescu