Fotbal International

Publicatiile spaniole il "transfera" pe Neymar inapoi in La Liga

Sursă foto: twitter.com

Publicatia spaniola AS anunta ca tatal jucatorului brazilian Neymar s-a intalnit in cu Florentino Perez si doi avocati pentru a studia in detaliu trecerea celui mai scump fotbalist din lume la Real Madrid.

Neymar a devenit prioritatea numarul unu pentru detinatoarea Champions League, iar speculatiile s-au intensificat dupa ce PSG si-a aratat limitele europene chiar in fata madrilenilor (1-3 si 1-2 in cele doua manse din optimi).

Accidentat, Neymar nu a evoluat in returul de la Paris si a transmis un mesaj de incurajare pentru colegii sai.

Chiar si asa, Perez tatoneaza terenul si il momeste cu tatal jucatorului, un personaj cheie in transferurile lui Neymar de pana acum, cu gloria europeana si mondiala in tricoul Realului.

Cei de la AS speculeaza ca transferul, daca se va face in vara lui 2018, va fi unul istoric urmand ca PSG sa incaseze 400 milioane de euro!

Aceasta dupa ce Neymar a doborat deja recordul pentru cel mai scump transfer din istorie: 222 milioane de la Barcelona la PSG in vara lui 2017.

In acelasi timp, cotidianul catalan El Mundo Deportivo sustine pe prima pagina ca Neymar s-ar arata dezamagit de nivelul scazut al fotbalului francez si ca ar fi anuntat ca vrea sa revina la Barcelona.



Publicatiile spaniole il "transfera" pe Neymar inapoi in La Liga