Fotbal International

Messi vorbeste despre o noua retragere de la nationala

Sursă foto: twitter.com

Atacantul Lionel Messi ia in calcul sa se retraga de la nationala Argentinei dupa Cupa Mondiala din Rusia. N-ar fi prima oara cand ar face-o.

“Daca avem rezultate slabe la Cupa Mondiala, cu totii ar trebui sa plecam de la nationala. Ar fi dificil pentru unii dintre noi sa mai ramanem”, a spus Messi.

In alta ordine de idei, Messi a vorbit si despre experienta traita la meciul de Champions League cu Sporting Lisabona, cand a fost rezerva si a intrat pe teren in minutul 61.

“Este dificil pentru mine sa nu joc sau sa fiu schimbat, dar am inteles ca a fost o decizie pentru binele meu. Sa stau pe banca e oribil. Fotbalul se vede mai usor din exterior”, a adaugat Messi pentru TyC Sports.

Messi n-ar fi la prima retragere din nationala Argentinei. A mai facut-o dupa Copa America 2016, turneu centenar la care Argentina a pierdut finala in celor din Chile la loviturile de departajare. Messi s-a numarat printre jucatorii care au ratat de la punctul cu var.

Starul Barcelonei a revenit in nationala dupa startul campaniei de calificare la Cupa Mondiala din Rusia, unde Argentina a ajuns prin mari emotii prinzand un loc direct la turneul final dupa un meci fabulos facut de Messi in ultima etapa contra Ecuadorului.



Messi vorbeste despre o noua retragere de la nationala