Fotbal International

Maradona, atac dur la Messi: “Nu poti fi lider cand mergi la baie de 20 ori inaintea unui meci”

Sursă foto: https://twitter.com/TshipaKitso2

Diego Armando Maradona a lansat un atac dur la adresa lui Lionel Messi, jucatorul care a ramas dator la echipa nationala a Argentinei.

“E inutil sa vorbim despre un baiat care se duce de 20 ori la baie inaintea unui meci ca despre un lider. Nu e cazul de asa ceva si nu trebuie sa cerem mai mult de la Messi”, a declarat Maradona intr-o emisiune televizata in Mexic.

“In loc sa vorbeasca cu antrenorul, el se duce sa se joace pe play stadion. Messi e un mare jucator, dar nu o arata. Unul e Messi la Barcelona si altul la echipa nationala”, a adaugat Maradona.

Messi nu a castigat niciun trofeu major cu nationala Argentinei. Cel mai aproape a fost de castigarea Cupei Mondiale in 2014, dar Argentina a pierdut finala in fata Germaniei dupa prelungiri.

La Cupa Mondiala din acest an Messi a dezamagit ca de altfel intreaga nationala a Argentinei, marcand un singur gol in patru meciuri. Argentina a plecat acasa dupa 3-4 in optimi cu Franta, viitoarea campioana.Maradona, atac dur la Messi: “Nu poti fi lider cand mergi la baie de 20 ori inaintea unui meci”