Fotbal International

Manchester United incheie turneul american cu o victorie contra lui Real Madrid

Sursă foto: twitter.com/realmadriden

La ultimul meci din cadrul turneului efectuat in Statele Unite, Manchester United a spart gheata si a invins-o pe Real Madrid, campioana Europei, cu 2-1.

Alexis Sanchez si Ander Herrera au marcat golurile vicecampioanei Angliei in prima repriza a meciului disputat, marti noapte, la Miami.

Un Alexis Sanchez care a ratat prima saptamana de pregatire alaturi de colegii sai din cauza unei probleme cu viza de intrare pe teritoriul Statelor Unite.

De Gea a revenit la United dupa vacanta primita in urma participarii la Cupa Mondiala, in timp ce brazilianul Fred, jucator care a semnat chiar in timpul turneului final, a bifat 67 de minute fiind titular in premiera.

Pentru Real Madrid a punctat Benzema cu putin timp inaintea pauzei.

Au evoluat echipele:

MANCHESTER UNITED (5-3-2): De Gea; Darmian, Fosu-Mensah, Bailly, McTominay (Mitchell), Shaw; Herrera, Fred (Tuanzebe), Pereira; Mata (Garner), Sanchez.

REAL MADRID (4-3-3): Casilla (Lunin); Odriozola (Lopez), Vallejo (Nacho), Sanchez, Theo (Reguilon); Valverde (Isco), Llorente (Asensio), Ceballos (Oscar); Bale (Odegaard (Kroos), Benzema (Borja), Vinicius (De Tomas).

In alta ordine de idei, intr-un meci disputat la Minneapolis, Tottenham a trecut de AC Milan, cu 1-0, prin golul lui Georges-Kevin N'Koudou, un jucator revenit la formatia londoneza dupa un imprumut la Burnley.

Acesta a inscris cu un sut spectaculos din actiune aproape de vinclul portii aparate de Reina, noua achizitie a Milanului.



Manchester United incheie turneul american cu o victorie contra lui Real Madrid