Fotbal International

Manchester United cu un picior in finala Cupei Ligii

Sursă foto: twitter.com/manutd

Jose Mourinho a mai facut un pas spre primul trofeu major de la preluarea echipei Manchester United dupa victoria cu Hull City, scor 2-0, din prima mansa a semifinalelor Cupei Ligii Angliei.

Juan Mata (56) si Marouane Fellaini (87) au marcat pentru United in victoria obtinuta, marti seara, pe Teatrul Viselor.

Manchester United ajunge la 12 victorii in ultimele 13 meciuri contra celor de la Hull City, echipa care a castigat ultima data in fieful “diavolilor” in ianuarie 1952, un 2-0 in Cupa Angliei.

Echipa pregatita de Mourinho se afla in a 14-a semifinala de Cupa Ligii din istorie si doar Liverpool are mai multe prezente (17).

“Cormoranii” joaca in cealalta semifinala contra “sfintilor” de la Southampton, iar duminica de la 18:00 vin pe Old Trafford pentru derby-ul Angliei cu United.

“Va fi un meci special pentru. Daca vom juca un fotbal entuziast, atunci oamenii vor cobori pe gazon si vor fi alaturi de noi. Altminteri este normal ca suporterii sa nu fie asa de vocali. Avem insa fani fantastici, care ne imping de la spate si sunt alaturi de noi.

Mourinho mai crede ca meciul cu Liverpool nu va fi o vizita la Teatru pentru echipa lui Jurgen Klopp si da asigurari ca Zlatan Ibrahimovic, menajat cu Hull, va fi prezent pe teren duminica. Suedezul acuza o raceala, dar se fac eforturi pentru recuperarea lui.



Manchester United cu un picior in finala Cupei Ligii