Fotbal International

Lionel Messi, anunț important despre finalul carierei

Sursă foto: https://x.com/centregoals

Atacantul Lionel Messi a declarat că Inter Miami, echipa pentru care evoluează în prezent, va fi ultimul său club pentru care va juca fotbal.

”Cred că va fi ultimul meu club”, a răspuns Messi atunci când a fost întrebat la ESPN despre viitorul său.

”Am făcut asta toată viața mea. Îmi place să lovesc mingea. Îmi plac antrenamentele de zi cu zi, meciurile. Da, există puțină teamă la gândul că totul se va încheia într-o zi. Mereu se întâmplă asta. A fost un pas dificil când am părăsit Europa pentru a veni aici.

”A ajutat faptul că am câștigat Cupa Mondială, a ajutat mult, că am putut vedea lucrurile într-o altă direcție. Nu am căutat să mă gândesc foarte mult, am căutat să mă bucur de moment”, a mai spus Messi.

Lionel Messi are 36 de ani și în urmă cu un an pleca de la Paris Saint-Germain pentru a-și continua cariera la Inter Miami, în Major League Soccer.

Campion mondial cu naționala Argentinei în 2022, Messi și-a pus repede amprenta asupra jocului la Inter Miami, contribuind la primul trofeu din scurta istorie a echipei. Acesta a marcat 25 de goluri în 29 de meciuri până acum.

Messi va participa în vara acestui an la Copa America, acolo unde naționala Argentinei își apără titlul cucerit la ediția precedentă.

 


Lionel Messi, anunț important despre finalul carierei