Fotbal International

Klopp a comis-o din nou. Record pe banca lui Liverpool

Sursă foto: twitter.com/LFC

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, nu se dezminte si de aceasta data a creat rumoare in fotbalul englez cu ocazia partidei din Cupa Angliei contra lui Plymouth, echipa din al patrulea esalon al fotbalului din Albion.

Klopp a facut nu mai putin de zece schimbari fata de ultima partida de campionat in primul 11 al "cormoranilor" si a trimis in teren cea mai tanara echipa din istoria lui Liverpool.

Media de varsta a echipei de pe Anfield Road a fost de 21 de ani si 296 de zile, astfel ca managerul german a doborat recordul care data din 1965. O echipa a lui Liverpool cu media de 22 ani si 303 zile castiga atunci contra lui Wolverhampton.

Liverpool a dominat jocul, cu o posesie de 80 la suta in prima repriza, 12-0 la suturi spre poarta si 8-0 la cornere, insa chiar si asa eficienta la finalizare a fost scazuta si partida s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.

Partida din turul 3 al Cupei Angliei va fi rejucata pe terenul lui Plymouth Argyle.Klopp a comis-o din nou. Record pe banca lui Liverpool