Fotbal International

Juventus elimina Milan in sferturile Cupei Italiei

Sursă foto: twitter.com/juventusfcen

Duel de cinci stele joi seara in sferturile de finala din Cupa Italiei, cu reeditarea finalei sezonului trecut dintre Juventus si AC Milan.

Detinatoarea trofeului s-a impus si de aceasta data, scor 2-1, in fata unui Milan care a incheiat meciul in zece jucatori.

Rossonerii au incercat o a treia victorie a sezonului in fata lui Juventus, dupa reusitele din campionat si Supercupa disputata la Doha, insa planurile echipei lui Vincenzo Montella au fost repede spulberate.

Juventus a inceput in forta si a deschis scorul rapid prin Dybala, jucator care trimis in poarta centrarea lui Asamoah deviata mai apoi de Cuadrado.

A fost pentru a saptea oara in ultimele noua meciuri cand Milan a incasat primul gol al unui meci.

Juventus avea sa-si dubleze avantajul in minutul 21 dintr-o lovitura libera tansformata in gol de Pjanic.

Prima ocazie a Milanului a aparut cu putin inaintea pauzei, insa Bacca si Bertolacci s-au incurcat reciproc la o centrare promitatoare din partea lui Suso.

Echilibrul numeric s-a rupt cateva momente mai tarziu, dupa ce Locatelli a primit al doilea cartonas galben pentru o intrare dura asupra lui Dybala.

Milan a redus din diferenta prin Bacca la opt minute dupa pauza, acesta marcand dintr-un voleu fiind aproape cu spatele la poarta.

Juventus o va intalni pe Napoli in semifinalele programate in dubla mansa (1 martie - turul si 5 aprilie - returul). Intre cele doua meciuri va exista si confruntarea din campionat programata la Napoli pe 2 aprilie.



Juventus elimina Milan in sferturile Cupei Italiei