Fotbal International

Inima lui Maradona cantarea dublu decat in mod normal

Sursă foto: https://twitter.com/ESSELKOBINA39/

Incep sa apara detalii despre autopsia efectuata dupa decesul marelui fotbalist Diego Armando Maradona.

Medicii legisti au anuntat ca in urma investigatiilor s-a constatat ca inima lui Maradona cantarea 500 de grame, adica dublu decat in mod obisnuit, anunta marca.com

Maradona suferea de cardiomiopatie dilatativă si a murit in timpul somnului la varsta de 60 de ani.

Cauza decesului a fost considerată un edem pulmonar secundar acut în urma unei insuficienţe cardiace cronice exacerbate.

Maradona a murit pe 25 noiembrie. O zi mai tarziu, la cererea expresa a familiei, Maradona a fost inmormantat intr-un cimitir din afara capitalei Buenos Aires.

Casa Rosada, locul unde fusese depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostului mare jucator, a fost transformat intr-un adevarat loc de pelerinaj de catre oamenii de rand, care l-au iubit pe marele Diego.

De teama ca lucrurile sa nu degenereze, tensiunea escaladand de mai multe ori in confruntari de strada cu politia, familia a grabit inmormantarea.

In mod normal, sicriul ar fi trebuit sa ramana in Casa Rosada pe durata celor trei zile de doliu national decretate in Argentina dupa decesul lui Maradona.Inima lui Maradona cantarea dublu decat in mod normal