Fotbal International

Godin isi continua cariera in fotbalul sud-american. La varsta lui altii s-au lasat de mult

Sursă foto: twitter.com/

La cei 35 de ani ai sai fundasul uruguayan Diego Godin a semnat Atletico Mineiro, campioana Braziliei.

Jucatorul care a facut istorie in Europa pentru Atletico Madrid a evoluat ultima oara alaturi de Razvan Marin la Cagliari.

Diego Godin a semnat un contract valabil pana in 31 decembrie 2022 cu Atletico Mineiro, campioana in exercitiu din fotbalul brazilian.

Godin este jucatorul cu cele mai multe selectii la nationala Uruguayului, alaturi de care a cucerit Copa America in 2011 si a evoluat la trei turnee finala de Cupa Mondiala.

Atletico Mineiro a cucerit titlul in Brazilia dupa o asteptare de jumatate de secol.

Atletico Mineiro este cel mai vechi club de fotbal din Belo Horizonte, infiintat in 1908.

Echipa isi disputa meciurile de pe teren propriu pe Mineirao, al doilea cel mai mare stadion din Brazilia, dupa Maracana, cu o capacitate de 61.846 de coluri.

La finalul anului 2022 noua campioana a Braziliei isi va inaugura propriul stadion, Arena MRV, cu o capacitate de 46.000 de locuri. Va fi cel mai modern stadion din intreaga America Latina.

Atletico Mineiro imparte pana atunci stadionul Mineirao cu rivala locala Cruzeiro, echipa aflata acum in a doua liga braziliana.

Orasul Belo Horizonte mai are in prima liga o echipa, America Mineiro, formatie care isi disputa meciurile de acasa pe Independecia Stadium, cel mai vechi stadion din oras.Godin isi continua cariera in fotbalul sud-american. La varsta lui altii s-au lasat de mult